Polyteknikkojen Orkesteri tunnelmoi Raumalla kevätkonsertissaan itämaisen mystiikan, slaavilaisen runouden sekä Beethovenin rakastetun 7. sinfonian tahtiin.

Avausnumerona kuultava Borodinin Keski-Aasian aroilla tuo lämpimän tuulahduksen paahteisilta ruohomailta. Sinfoninen runo Vesihiisi, jonka Dvořák sävelsi tsekkiläisen runon pohjalta, tarjoilee lennokkaampia ja dramaattisempia sävyjä. Konsertin loppuhuipennuksena kuullaan Beethovenin 7. sinfonia, joka on tanssillisuudessaan ja rytmikkyydessään kuin ylistyssoitto kevään saapumiselle. Orkesteria johtaa James Kahane.

Sunnuntaina 31.3. klo 18

Rauma-sali (Satamakatu 26, Rauma)

  • Aleksandr Borodin: Keski-Aasian aroilla
  • Antonín Dvořák: Vesihiisi
  • Ludwig van Beethoven: Sinfonia nro 7

Kapellimestarina James Kahane

Liput ennakkoon 8 / 12 / 15 / 25 €  (opiskelijat / eläkeläiset / normaalilippu / kannatuslippu). Ryhmäalennus -20 % vähintään 10 henkilön ryhmille.

Liput ovelta 10 / 15 / 18 / 25 € (opiskelijat / eläkeläiset / normaalilippu / kannatuslippu)

Konsertin käsiohjelma kuuluu lipun hintaan.

Polyteknikkojen Orkesteri, PO, on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan yhteydessä toimiva täysimittainen sinfoniaorkesteri, joka on perustettu vuonna 1922. Soittajat ovat pääasiassa Aalto-yliopiston opiskelijoita ja alumneja, mutta mukana on myös muiden akateemisten oppilaitosten opiskelijoita sekä musiikin harrastajia. Tällä hetkellä orkesterissa on aktiivisia jäseniä noin 100.

Tietoja lipuista

15,00 €
25,00 €
12,00 €
8,00 €